joi, 15 mai 2014

Pisici ragdoll detalii generale cu imagini frumoase

Pisici ragdoll detalii generale cu imagini frumoasePisica ragdoll si-a dobandit faima datorita caracterului sau deosebit, caracterul sau deosebit de a se cuibari cu mare incredere in bratele omului. Tocmai aceasta caracteristica, atat de placuta omului, ar putea sa nu fie prea mult in avantajul pisicii ragdoll imagini.

Detalii generale Pisica ragdoll in general este lata si greoaie, dand impresia unui animal de companie musculos si solid. Corpul este lung si de talie mare, cu schelet puternic, crupa putin mai inalta decat spinarea, are grasime doar pe partea de jos a abdomenului. Femelele ragdoll sunt mult mai mici decat masculii. Capul este in forma de triunghi cu colturile rotunjite, de dimensiuni medii, fruntea usor bombata, nasul este de lungime medie, urechile sunt de dimensiuni medii, ochii sunt ovali, largi si albastri, gatul este scurt si puternic, coada este groasa, de lungime egala cu a corpului, membrele sunt de lungime medie, labutele sunt rotunde, cu par intre degete. Parul este semilung, mai lung pe grumaz si mai scurt pe bot, Parul de pe membrele anterioare este des de la mediu la lung.

Caracterul pisici ragdoll are un caracter pasnic, foarte afectuos, increzator si linistit, deloc galagioasa, miauna incet si nu este o pisica sacaitoare.

Ingrijirea este necesar sa fie pieptanata des in perioada de naparlire si de doua ori pe saptamana in restul anului. Culorile pisici / seal, albastru, chocolate si lilac, colourpoint si bicolora.
Poze cu pisica ragdoll/ imagini haioase cu pisicute/ wallpaper cu animale dragute/ fotografii pt desktop/telefon


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!! te mai astept pe acest blog.

Cats Kitten Categories

alb si negru albastra crem amazing cats funny photography amazing scottish fold photography american white cats photos animale de companie animale domestice awesome family animal website stock balinese cats photography beautiful cats images beautiful cats pictures beautiful kitty bicolora bicolora alba si albastra birmaneza seal tabby birmano seal tortie point blog gratuit cu pisici blog gratuit despre pisici cats photography cats pictures free download colour makerel tabby wallpaper colour point albastra photos cool cat beautiful colors cumpara pisici cute cats photos blog desktop photos devotament fotografii cu animale dragalase fotografii cu pisici colorate free hosting stock website wallpaper imagini cu animale domestice imagini cu birmaneze imagini cu new york imagini cu pisici de rasa imagini cu pisici frumoase imagini cu pisici norvegiene imagini cu pisici somaleze imagini cu pisici turcesti imagini cu pisoi exotic imagini desktop cu pisici persana alba persana chocolate persana crem pisica angora turceasca pisica birmaneza poze pisica cymric de rasa pisica maine coon pisica norvegiana de padure pisica persana colourpoint pisica ragdoll imagini pisica ragdoll seal mitted pisica somaleza pisica turceasca van imagini pisica york chocolate pisici de casa blog pisici frumoase pentru familie pisici galbene fotografii pisici pentru copii pisici selkirk rex pisicile Pisicile scottish fold poze cu angora poze cu animale poze cu maine coon poze cu pisica balineza poze cu pisici poze cu pisici albe poze cu pisici exotic poze cu pisici siberiene poze cu pisici york chocolate poze cu selkirk rex poze frumoase ragdoll albastra bicolor ragdoll albastra colourpoint rase de pisici somaleze scottish fold cats selkirk rex cats selkirk rex free blog selkirk rex wallpaper Siberian cat pictures site despre pisici site online cu rase de pisici somali cats photography tipuri de pisici imagini wallpaper cu animale colorate wallpaper cu animale domestice wallpaper cu animale dragute wallpaper cu animale iubitoare wallpaper cu chocolate wallpaper cu pisici wallpaper cu pisici de rasa wallpaper cu pisici frumoase wallpaper desktop