marți, 13 mai 2014

Pisica Birmaneza un animal de companie pt toti

Pisica Birmaneza un animal de companie pt totiPisica birmaneza are un contrast net intre extremitatile de culoare inchisa si corpul de culoare deschisa, o pisica zvelta cu parul scurt. Are un caracter bland si linistit pentru toti membri familiei.
Acesti pisoi sunt foarte apreciati de oamenii care iubesc neconditionat animalele, de companie, din intreaga lume.
Descrierea pisici birmaneze este de talie mijlocie-mare, musculoasa, si bine proportionata. Capul pisici este rotund si robust, barbia este bine dezvoltata si obrajii plini, are un bot rotund si maxilare puternice. Nasul este scurt, cu nari coborate si linia nasului lunga si bine conturata. Ochii sunt mari, rotunzi si bine distantati, culoarea este albastru intens. Urechile pisici birmaneze sunt de dimensiuni medii, sunt usor inclinate in fata. Parul este scurt in jurul nasului, este lung si matasos pe restul corpului si foarte des in jurul gatului. Coada este de lungime medie, groasa si puternica.

Ingrijirea pisici birmaneze poate fi facuta destul de usor. Una sau doua perieri pe saptamana sunt suficiente pentru acest animal, in timpul perioadei de naparlire, blana trebuie periata mai des.

Caracterul pisici birmaneze are un temperament cu un nivel mediu de activitate si de reactie, nu este galagioasa, mieunand foarte incet, este o pisica modesta pasnica si sociabila. Nu-i plac zgomotele puternice se retrage in momentul cand oamenii, membri familiei striga tare. Suporta cu usurinta prezenta copiilor sau a altor animale de companie.

Culorile pisici birmaneze blana este aurie sau albastrie cu marcaje de culoare seal, albastru, chocolate, cream, red tabby, etc.

Pictures of birmaneze cats, funny birmaneze cats images, awesome cats wallpapers free.


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!! te mai astept pe acest blog.

Cats Kitten Categories

alb si negru albastra crem amazing cats funny photography amazing scottish fold photography american white cats photos animale de companie animale domestice awesome family animal website stock balinese cats photography beautiful cats images beautiful cats pictures beautiful kitty bicolora bicolora alba si albastra birmaneza seal tabby birmano seal tortie point blog gratuit cu pisici blog gratuit despre pisici cats photography cats pictures free download colour makerel tabby wallpaper colour point albastra photos cool cat beautiful colors cumpara pisici cute cats photos blog desktop photos devotament fotografii cu animale dragalase fotografii cu pisici colorate free hosting stock website wallpaper imagini cu animale domestice imagini cu birmaneze imagini cu new york imagini cu pisici de rasa imagini cu pisici frumoase imagini cu pisici norvegiene imagini cu pisici somaleze imagini cu pisici turcesti imagini cu pisoi exotic imagini desktop cu pisici persana alba persana chocolate persana crem pisica angora turceasca pisica birmaneza poze pisica cymric de rasa pisica maine coon pisica norvegiana de padure pisica persana colourpoint pisica ragdoll imagini pisica ragdoll seal mitted pisica somaleza pisica turceasca van imagini pisica york chocolate pisici de casa blog pisici frumoase pentru familie pisici galbene fotografii pisici pentru copii pisici selkirk rex pisicile Pisicile scottish fold poze cu angora poze cu animale poze cu maine coon poze cu pisica balineza poze cu pisici poze cu pisici albe poze cu pisici exotic poze cu pisici siberiene poze cu pisici york chocolate poze cu selkirk rex poze frumoase ragdoll albastra bicolor ragdoll albastra colourpoint rase de pisici somaleze scottish fold cats selkirk rex cats selkirk rex free blog selkirk rex wallpaper Siberian cat pictures site despre pisici site online cu rase de pisici somali cats photography tipuri de pisici imagini wallpaper cu animale colorate wallpaper cu animale domestice wallpaper cu animale dragute wallpaper cu animale iubitoare wallpaper cu chocolate wallpaper cu pisici wallpaper cu pisici de rasa wallpaper cu pisici frumoase wallpaper desktop