joi, 15 mai 2014

Pisica de companie scottish fold

Pisica de companie scottish fold FunnyPisicile scottish fold se disting prin faptul ca au urechile indoite care pot da pisici un aer nelinistitor, da impresia de un animal speriat decat de un pisoi lipsit de aparare. Scottish fold are un caracter pasnic si afectuos.
Corpul pisici scottish fold este rotunjit, fara a parea greoi sau bondoc, corpul este sustinut de membre de o lungime medie.
Capul este rotunjit si mare, cu gatul puternic si obraji plini si proeminenti, nasul pisici scottish fold este scurt si lat, urechile sunt foarte mici, cu indoitura urechii cat mai lipita de craniu, ochii sunt rotunzi, si mari, intr-o culoare asortata cu blana. Coada este de lungime medie dreapta si foarte fexibila, Parul este des si moale de lungime medie.

Pisica scottish fold este mediu activa, slab reactiva, foarte afectuoasa cu membrii familiei fata de care este simpatica si supusa, si sociabila. Este sensibila cu persoanele straine poate fi timida preferand sa nu-si arate afectiunea, deloc galagioasa.
Pisica scottish este ideala pentru o persoana singura care are timp de a-i oferi afectine si o viata ordonata si linistita, nu agreeaza locurile noi si zgomotoase, cand o deranjeaza ceva prefera sa se ascunda, se adapteaza foarte bine cu viata la apartament. Aceste animale dragute se gasesc de cumparat pentru cine se gandeste sa achizitioneze un animal de companie preturile difera in functie de marime.
Ingrijirea pisici scottish fold, este sanatoasa si robusta, rezistenta la boli si la frig.
Culorile cuprinde cele mai multe dintre tonalitatile tipului american shorthair/ albastru, negru, alb, crem, smoke, rosu, chinchilla, silver shaded color cats, tabby, blotched sau mackerel, bicolor. o scumpete de animal foarte dragut, cats pictures blog/ free website review beautiful cats/ wallpaper for desktop cats color/ poze si imagini cu animale dragute si jucause funny animal. black color images for mobile phone free.


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!! te mai astept pe acest blog.

Cats Kitten Categories

alb si negru albastra crem amazing cats funny photography amazing scottish fold photography american white cats photos animale de companie animale domestice awesome family animal website stock balinese cats photography beautiful cats images beautiful cats pictures beautiful kitty bicolora bicolora alba si albastra birmaneza seal tabby birmano seal tortie point blog gratuit cu pisici blog gratuit despre pisici cats photography cats pictures free download colour makerel tabby wallpaper colour point albastra photos cool cat beautiful colors cumpara pisici cute cats photos blog desktop photos devotament fotografii cu animale dragalase fotografii cu pisici colorate free hosting stock website wallpaper imagini cu animale domestice imagini cu birmaneze imagini cu new york imagini cu pisici de rasa imagini cu pisici frumoase imagini cu pisici norvegiene imagini cu pisici somaleze imagini cu pisici turcesti imagini cu pisoi exotic imagini desktop cu pisici persana alba persana chocolate persana crem pisica angora turceasca pisica birmaneza poze pisica cymric de rasa pisica maine coon pisica norvegiana de padure pisica persana colourpoint pisica ragdoll imagini pisica ragdoll seal mitted pisica somaleza pisica turceasca van imagini pisica york chocolate pisici de casa blog pisici frumoase pentru familie pisici galbene fotografii pisici pentru copii pisici selkirk rex pisicile Pisicile scottish fold poze cu angora poze cu animale poze cu maine coon poze cu pisica balineza poze cu pisici poze cu pisici albe poze cu pisici exotic poze cu pisici siberiene poze cu pisici york chocolate poze cu selkirk rex poze frumoase ragdoll albastra bicolor ragdoll albastra colourpoint rase de pisici somaleze scottish fold cats selkirk rex cats selkirk rex free blog selkirk rex wallpaper Siberian cat pictures site despre pisici site online cu rase de pisici somali cats photography tipuri de pisici imagini wallpaper cu animale colorate wallpaper cu animale domestice wallpaper cu animale dragute wallpaper cu animale iubitoare wallpaper cu chocolate wallpaper cu pisici wallpaper cu pisici de rasa wallpaper cu pisici frumoase wallpaper desktop