joi, 15 mai 2014

Pisica cymric alb si negru diferite culori

Pisica cymric alb si negru diferite culoriPisica cymric este un animal cu un aspect compact, de talie medie, si musculos. Capul este de dimensiuni medii, rotund, putin mai lung decat lat, cu bot puternic si obraji proeminenti. Stopul este slab conturat, fruntea mediu rotunjita, barbia puternica.
Urechile pisici cymric sunt de marime medie, usor rotunjite si putin distantate.
Ochii sunt rotunzi si mari, putin oblici asortati cu culoarea blanii (alb si negru) (cymric red tabby cu alb) etc.
Gatul pisici cymric este scurt si gros, membrele anterioare sunt mai scurte decat cele posterioare, Scheletul pisici cymric este foarte puternic. Sunt pisici cu toracele larg si corpul vanjos si musculos, soldurile sunt mai late decat la toate celelalte rase de pisici, facand ca aspectul compact, cobby, sa fie si mai evident.
Labutele sunt rotunde, nu are coada (este absenta).

Aceasta pisica are un temperament mediu activ si reactiv, nu se sperie usor, este foarte jucausa, sociabila, foarte afectuoasa cu oamenii si se adapteaza foarte repede cu familia si cu alte animale. Se adapteaza foarte bine la viata la oras in apartament. Dar nu refuza si cate o plimbare prin gradina casei.

Pentru ingrijirea pisici cymric este nevoie de o perie si un pieptene de metal, se periaza de doua ori pe saptamana, poate fi pieptanata chiar si cand blana pisici este uda.
Sunt admise toate culorile cu exceptia / chocolate, lilac si colourprint. Culori admise sunt alb, negru, albastru, rosu, crem, bicolor, tabby si tabby cu alb, tipped, chinchilla, silver color, silver shaded, tricolor si tortie.
Animale de companie pentru copii/ cumpara animale domestice dragute/ fa un cadou de ziua ei o pisica/ cymric red cats, white cats pictures, black cats photography, types all model cats, best cats for family


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!! te mai astept pe acest blog.

Cats Kitten Categories

alb si negru albastra crem amazing cats funny photography amazing scottish fold photography american white cats photos animale de companie animale domestice awesome family animal website stock balinese cats photography beautiful cats images beautiful cats pictures beautiful kitty bicolora bicolora alba si albastra birmaneza seal tabby birmano seal tortie point blog gratuit cu pisici blog gratuit despre pisici cats photography cats pictures free download colour makerel tabby wallpaper colour point albastra photos cool cat beautiful colors cumpara pisici cute cats photos blog desktop photos devotament fotografii cu animale dragalase fotografii cu pisici colorate free hosting stock website wallpaper imagini cu animale domestice imagini cu birmaneze imagini cu new york imagini cu pisici de rasa imagini cu pisici frumoase imagini cu pisici norvegiene imagini cu pisici somaleze imagini cu pisici turcesti imagini cu pisoi exotic imagini desktop cu pisici persana alba persana chocolate persana crem pisica angora turceasca pisica birmaneza poze pisica cymric de rasa pisica maine coon pisica norvegiana de padure pisica persana colourpoint pisica ragdoll imagini pisica ragdoll seal mitted pisica somaleza pisica turceasca van imagini pisica york chocolate pisici de casa blog pisici frumoase pentru familie pisici galbene fotografii pisici pentru copii pisici selkirk rex pisicile Pisicile scottish fold poze cu angora poze cu animale poze cu maine coon poze cu pisica balineza poze cu pisici poze cu pisici albe poze cu pisici exotic poze cu pisici siberiene poze cu pisici york chocolate poze cu selkirk rex poze frumoase ragdoll albastra bicolor ragdoll albastra colourpoint rase de pisici somaleze scottish fold cats selkirk rex cats selkirk rex free blog selkirk rex wallpaper Siberian cat pictures site despre pisici site online cu rase de pisici somali cats photography tipuri de pisici imagini wallpaper cu animale colorate wallpaper cu animale domestice wallpaper cu animale dragute wallpaper cu animale iubitoare wallpaper cu chocolate wallpaper cu pisici wallpaper cu pisici de rasa wallpaper cu pisici frumoase wallpaper desktop