sâmbătă, 14 iunie 2014

Pisica British Marea Britanie

Pisica British tortie blue tabby chocolate black Marea Britanie/


Pisica British este animalul cu un aspect impunator este tipic cobby, cu capul mare si rotund si cu parul scurt si des. British este o pisica de casa perfecta, usor de ingrijit, cu un caracter afectuos, dar nu sacaitoare. Rasa a fost selectionata in Marea Britanie, la sfarsitul secolului trecut, dar isi are origine in pisicile aduse pe coastele britanice datorita legiunilor romane si descendentilor animalelor reactive, ele locuind timp de secole in aceste insule.

Standardul

Corpul pisici british este intre mediu si mare, musculos, cu umerii si spinarea masive si butucanoase. Capul este rotund si masiv, cu craniul lat si obrajii proeminenti. Nasul este scurt, larg si drept, cu stop accentuat. Ochii sunt mari, rotunzi, bine deschisi si distantati, de culoare portocaliu intens, verzi la varietatile argintii, urechile sunt mici si rotunjite. Gambele sunt scurte si purternice, coada este de lungime medie, rotunjita la varf si cu blana deasa.

Caracterul

Adaosul de sange de la rasa Persana a influentat puternic aspectul, dar si caracterul pisicii British. Ea este un animal linistit, afectuos, sociabil, retras, cu un comportament sigur pe sine. Independenta  si pasnica, nu este nici violenta sau sacaitoare, nu-i place sa fie mangaiata prea insistent si nici sa fie mutata dintr-un loc intr-altul, daca ea nu doreste aceasta schimbare. Suporta singuratatea si poate trai in casa, chiar daca ii plac mai mult spatiile largi si viata in aer liber si se adapteaza fara probleme la orice conditii de clima. Accepta cu usurinta prezenta altor pisici si nu este agresiva cu copiii. La varietatea colourpoint, incrucisarea cu siameza a dus la un caracter mai activ si mai galagios decat la celelalte varietati, desi ramane o pisica linistita si retrasa in comparatie cu pisicile orientale.

Culorile

Sunt acceptate numeroase varietatii de culoare, traditionale self uni, negru alb cu ochi portocalii, albastri sau de culori diferite, negru, albastru, rosu, crem, liliac, chocolate si fiecare dintre aceastea combinate cu alb. Sunt des intalnite si desenele tigrate, mackerel, blotched si spotted, tipped si carapace de broasca testoasa, negru cu rosu, albastru cu crem, toate combinate cu alb. Inca de la aparitia rasei moderne, cel mai mare succes l-au avut exemplarele uni fata de cele bicolore, tricolore sau tigrate. In randul pisicilor birtish monocolore, varietatea albastra este cea mai apreciata de public si, in consecinta, preferata de crescatori. In anul 1980, in cadrul rasei british marcajul colourpoint. La aceste varietati culoarea ochilor este albastra. Ele au fost recunoscute in anul 1991, in Marea Britanie.british shorthair blue tabby cats photography, beautiful  shorthair blue kitten wallpaper, cute british silver tabby photography free stock download low price (get your free copy images now) free digital gallery high rezolution free copyright pictures for your website or blog, big cats photos for samsung and htc mobile all color black and white.Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!! te mai astept pe acest blog.

Cats Kitten Categories

alb si negru albastra crem amazing cats funny photography amazing scottish fold photography american white cats photos animale de companie animale domestice awesome family animal website stock balinese cats photography beautiful cats images beautiful cats pictures beautiful kitty bicolora bicolora alba si albastra birmaneza seal tabby birmano seal tortie point blog gratuit cu pisici blog gratuit despre pisici cats photography cats pictures free download colour makerel tabby wallpaper colour point albastra photos cool cat beautiful colors cumpara pisici cute cats photos blog desktop photos devotament fotografii cu animale dragalase fotografii cu pisici colorate free hosting stock website wallpaper imagini cu animale domestice imagini cu birmaneze imagini cu new york imagini cu pisici de rasa imagini cu pisici frumoase imagini cu pisici norvegiene imagini cu pisici somaleze imagini cu pisici turcesti imagini cu pisoi exotic imagini desktop cu pisici persana alba persana chocolate persana crem pisica angora turceasca pisica birmaneza poze pisica cymric de rasa pisica maine coon pisica norvegiana de padure pisica persana colourpoint pisica ragdoll imagini pisica ragdoll seal mitted pisica somaleza pisica turceasca van imagini pisica york chocolate pisici de casa blog pisici frumoase pentru familie pisici galbene fotografii pisici pentru copii pisici selkirk rex pisicile Pisicile scottish fold poze cu angora poze cu animale poze cu maine coon poze cu pisica balineza poze cu pisici poze cu pisici albe poze cu pisici exotic poze cu pisici siberiene poze cu pisici york chocolate poze cu selkirk rex poze frumoase ragdoll albastra bicolor ragdoll albastra colourpoint rase de pisici somaleze scottish fold cats selkirk rex cats selkirk rex free blog selkirk rex wallpaper Siberian cat pictures site despre pisici site online cu rase de pisici somali cats photography tipuri de pisici imagini wallpaper cu animale colorate wallpaper cu animale domestice wallpaper cu animale dragute wallpaper cu animale iubitoare wallpaper cu chocolate wallpaper cu pisici wallpaper cu pisici de rasa wallpaper cu pisici frumoase wallpaper desktop