sâmbătă, 14 iunie 2014

Pisica balineza rasa anilor 50

Pisica balineza cu imagini Balinese kitten cat pictures


Aceasta rasa de pisica balineza se inspira din gratia si eleganta dansatoarelor din insula bali, cu tot cu numele sau exotic, rasa balineza a fost selectionata in anii 50 de crescatorii americani, Pisica balineza poate fi definita ca fiind o pisica siameza cu par lung, si are la fel ca pisica siameza un caracter puternic si extrovertit. Primele exemplare de pisici siameze cu par lung apar in statele unite la sfarsitul anilor 40. Aceasta rasa de pisica are ochii albastri.

Standardul.

Pisica Balineza are aceleasi caracteristici corporale ca siameza, este o pisica longilina si eleganta, cu un corp lung, zvelt si musculos. Capul, de dimensiuni medii, formeaza un triunghi echilateral perfect care porneste din varful nasului si se lateste treptat catre urechi, fara scobituri la nivelul vibrizelor. Profilul este usor convex si fara stop. La balineza urechile sunt mari, late la baza, departate. Ochii sunt migdalati, albastru intens, situati oblic fata de linia nasului. Gatul la pisica balineza este lung si subtire. Gambele sunt lungi si subtiri, cu labe
mici si ovale. Coada este lunga si se subtiaza catre varf. Parul este fin, lucios si matasos, lipit de corp, mai abundent in jurul gatului, pe coapse si pe coada, fara puf lanos.

Caracterul.

Pisica balineza origine, Siameza i-a lasat ca mostenire un caracter stabil, sensibil, extrovertit si foarte galagios. Atrage atentia cu mieunaturi umile, care devin din ce in ce mai puternice si sacaitoare pana cand obinte ceea ce doreste. Potrivita pentru viata in casa, cere, totus, sa i se dea multa atentie sa fie mangaiata. Pisica balineza are un caracter vesel, exuberant si jucaus, dar tinde sa devina de-a dreptul posesiva, asa ca trebuie educata si putina fermitate, pentru a nu deveni tiranica. Iubeste aproape bolnavicios familia si participa activ la viata din casa. O data cu varsta, devine mai linistita, dar ramane o pisica exuberanta si extrovertita, care nu se teme de persoanele straine si nici nu este deranjata de zgomotele din casa.

Ingrijirea.

Parul la balineza este semilung si moale, matasos, fara puf si nu creeaza probleme de ingrijire. In schimb, Balineza poate fi sensibila la salturile prea mari de temperatura si la frig asa incat este de preferat sa fie tinuta in casa. In timpul iernii, parul de pe coada si de la guler se indeseste si trebuie periat pentru a nu se incalci. Ca si la alte pisici de tip oriental, si la balineza este bine sa se respecte o dieta pentru a nu se ingrasa, pierzandu-si aspectul zvelt. Este, de asemenea, neaparat necesara sa i se dedice timp si atentie, pentru a raspunde la afectiunea sa raspundem cu aceas iubire si devotament o familie unita.

Culorile.

Sunt admise toate culorile recunoscute pentru Siameza. In Statele Unite sunt recunoscute doar 4 culori, adica acelea admise de standardul american pentru rasa Siameza, blue point, chocolate point, liliac point si seal point. Pisicile Balineze cu un alt colorit sunt numite Javaneze. cute balinese cats photography, beautiful kitten images free stock blog, amazing cats wallpaper for mobile wallpaper desktop backgrounds free stock onlinefunny balinese cat temperament photography for desktop or android mobile, cute funny cats pictures free themes for windows 7, android app screensaver, beautiful animal backgounds for iphone or samsung smartphone, amazing big balinese cat personality review blog free download hd photos cool for computer wallpaper.Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!! te mai astept pe acest blog.

Cats Kitten Categories

alb si negru albastra crem amazing cats funny photography amazing scottish fold photography american white cats photos animale de companie animale domestice awesome family animal website stock balinese cats photography beautiful cats images beautiful cats pictures beautiful kitty bicolora bicolora alba si albastra birmaneza seal tabby birmano seal tortie point blog gratuit cu pisici blog gratuit despre pisici cats photography cats pictures free download colour makerel tabby wallpaper colour point albastra photos cool cat beautiful colors cumpara pisici cute cats photos blog desktop photos devotament fotografii cu animale dragalase fotografii cu pisici colorate free hosting stock website wallpaper imagini cu animale domestice imagini cu birmaneze imagini cu new york imagini cu pisici de rasa imagini cu pisici frumoase imagini cu pisici norvegiene imagini cu pisici somaleze imagini cu pisici turcesti imagini cu pisoi exotic imagini desktop cu pisici persana alba persana chocolate persana crem pisica angora turceasca pisica birmaneza poze pisica cymric de rasa pisica maine coon pisica norvegiana de padure pisica persana colourpoint pisica ragdoll imagini pisica ragdoll seal mitted pisica somaleza pisica turceasca van imagini pisica york chocolate pisici de casa blog pisici frumoase pentru familie pisici galbene fotografii pisici pentru copii pisici selkirk rex pisicile Pisicile scottish fold poze cu angora poze cu animale poze cu maine coon poze cu pisica balineza poze cu pisici poze cu pisici albe poze cu pisici exotic poze cu pisici siberiene poze cu pisici york chocolate poze cu selkirk rex poze frumoase ragdoll albastra bicolor ragdoll albastra colourpoint rase de pisici somaleze scottish fold cats selkirk rex cats selkirk rex free blog selkirk rex wallpaper Siberian cat pictures site despre pisici site online cu rase de pisici somali cats photography tipuri de pisici imagini wallpaper cu animale colorate wallpaper cu animale domestice wallpaper cu animale dragute wallpaper cu animale iubitoare wallpaper cu chocolate wallpaper cu pisici wallpaper cu pisici de rasa wallpaper cu pisici frumoase wallpaper desktop