luni, 16 iunie 2014

pisici burmilla mother's day photos

Pisici burmilla cat photography mother's day giftPisica burmilla este rezultatul imperecherii intre un mascul persan chinchilla si o femela burmeaza liliac. Primele patru pisicute burmilla, fatate in anul 1981, au caracteristici intermediare intre cei doi parinti, corp de dimensiuni medii si foarte musculos, cap rotunjit, ochi verzi. Blana este caracteristica principala, parul mai lung decat cel al pisicilor cu par scurt, foarte des, de culoarea persanei silver shaded, cu puf aoroape alb si cu pete mai inchise.

Standardul.

Corpul burmilei este de talie medie, puternic, musculos, da o impresie de eleganta. Capul este rotunjit, cu urechile si ochii bine distantati. Varful nasului si barbia trebuie sa se afle pe acelasi plan, nasul are un stop bine pronuntat. Urechile burmilei sunt de marime potrivita, late la baza si cu varful rotunjit. Ochii sunt mari, expresivi, usor oblici, cu pleoapele conturate prin aceeasi nuanta cu tipping-ul, de culoare verde. Nasul, de culoarea teracotei, are pe margini o nuanta mai inchisa. Toracele este rotunjit, destule de larg, spatele drept. Gambele se subtiaza catre extermitati de lungime medie, cu oase  puternice, cele posterioare putin mai lungi decat cele anterioare. Labele sunt ovale, bine proportionate cu restul corpului, cun pernite plantare negre ,
coada este de lungime medie, subtiata catre varf, cu inele tabby si si cu varful intr-o nuanta mai inchisa. Blana este bogata, scurta, deasa, cu par matasos si cu puf abundent.

Caracterul.

Mediu reactiva, pisica burmanilla este sociabila si vioaie ca Burmeza, ponderata prin aportul caracterului mai rezervat si flegmatic al Persanei. Temperamentul este atat de caracteristic incat poate fi luat imediat in consideratie ca facand parte din standardul rasei si apreciat ca atare de arbitrii judecatori intr-o expozitie. Aceasta pisica are nevoie de atentii intre nivelul mediu si cel maxim asa ca nu poate fi lasata mult timp singura si nici neglijata atunci cand stapanii sunt acasa. Este un animal de tinut in brate, linistit, pasnic, nu se teme de apa si miauna mult. Pisica burmilla accepta cu usurinta prezenta cainilor. Se adapteaza bine la viata in apartament, dar ii plac si plimbarile in aer liber.

Ingrijirea.

Blana pisicii burmilla are nevoie, saptamanal, de putin timp pentru curatenie. Folosind o manusa umeda si o perie, parul se poate mentine curat si aranjat.

Cuolrile.

Culoarea pisici burmilla este intotdeauna un alb argintiu foarte curat, tippingul poate fi silver, chocholate, lilac si alte culori, rosu sau crem. Acest colorit deosebit provine de la o gena care inhiba pigmentatia parului pe o portiune din lungimea sa. Intensitatea tipping-ului este mai putin importanata decat omogenitatea sa. Un tipping prea deschis nu este apreciat, pentru ca nu creeaza un contrast net. Pisicile au deseori desen tabby pe cap, gambe si pe coada, provenit de la liniile selectionate de sotii Clarke. Desenele tabby nu trebuie sa existe si pe corp, ci numai pe extermitati.

awesome kitty burmilla gift for mother's day cute photography, beautiful animal color photos, burmilla cat wallpaper for desktop, stunning big cat for apartments, cool hd animal image for facebook and twitter like us
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!! te mai astept pe acest blog.

Cats Kitten Categories

alb si negru albastra crem amazing cats funny photography amazing scottish fold photography american white cats photos animale de companie animale domestice awesome family animal website stock balinese cats photography beautiful cats images beautiful cats pictures beautiful kitty bicolora bicolora alba si albastra birmaneza seal tabby birmano seal tortie point blog gratuit cu pisici blog gratuit despre pisici cats photography cats pictures free download colour makerel tabby wallpaper colour point albastra photos cool cat beautiful colors cumpara pisici cute cats photos blog desktop photos devotament fotografii cu animale dragalase fotografii cu pisici colorate free hosting stock website wallpaper imagini cu animale domestice imagini cu birmaneze imagini cu new york imagini cu pisici de rasa imagini cu pisici frumoase imagini cu pisici norvegiene imagini cu pisici somaleze imagini cu pisici turcesti imagini cu pisoi exotic imagini desktop cu pisici persana alba persana chocolate persana crem pisica angora turceasca pisica birmaneza poze pisica cymric de rasa pisica maine coon pisica norvegiana de padure pisica persana colourpoint pisica ragdoll imagini pisica ragdoll seal mitted pisica somaleza pisica turceasca van imagini pisica york chocolate pisici de casa blog pisici frumoase pentru familie pisici galbene fotografii pisici pentru copii pisici selkirk rex pisicile Pisicile scottish fold poze cu angora poze cu animale poze cu maine coon poze cu pisica balineza poze cu pisici poze cu pisici albe poze cu pisici exotic poze cu pisici siberiene poze cu pisici york chocolate poze cu selkirk rex poze frumoase ragdoll albastra bicolor ragdoll albastra colourpoint rase de pisici somaleze scottish fold cats selkirk rex cats selkirk rex free blog selkirk rex wallpaper Siberian cat pictures site despre pisici site online cu rase de pisici somali cats photography tipuri de pisici imagini wallpaper cu animale colorate wallpaper cu animale domestice wallpaper cu animale dragute wallpaper cu animale iubitoare wallpaper cu chocolate wallpaper cu pisici wallpaper cu pisici de rasa wallpaper cu pisici frumoase wallpaper desktop