duminică, 29 iunie 2014

Pisici europene site online

Pisici europene pentru apartament site online free


Pisica europeana este de talie mijlocie, bine proportionata, solida si robusta, dar nu masiva. Capul este rotunjit, mai mult lung decat lat, cu obrajii bine dezvoltati si linia nasului dreapta. Ochii sunt mari, usor oblici, de culoare galbena, vrede, albastra sau ceacari, armonizata cu culoarea parului. Urechile la europeana sunt de dimensiuni medii si distantate intre ele. Gambele sunt de lungime medie, cu osatura oblica. Parul este scurt, des lucios si lipit de corp, fara puf.

Pisica de rasa europeana este activa, reactiva si galagioasa la nivel mediu, Europeana este mai retrasa si, cateodata, mai agresiva decat verii sai britanici si americani, british si american short-hair. Baza genetica de plecare, larga nu permite o mare uniformitate de caracter astfel incat pisicile europene au tenditia de a avea uneori temperamente foarte diferite. Totusi, europeana este o pisica bine adaptata la viata si familie, se comporta in mod firesc, cateodata independent, parca tarnesc si oarecum  inclinat catre vagabondaj, este un vanator excelent si, in orice caz, sociabil si afectuos fata de stapani. Pisoii sunt precoce si foarte vioi. Animalele de companie din aceasta rasa pot trai in apartament unde suporta bine orele de singuratate, dar trebuie sa aiba spatiu suficient pentru a se putea misca si juca.

Marea varietate si numarul pisicilor care se afla la originea acestei rase i-au asigurat pisicii europene o sanatate de fier. Este in general, mai sanatoasa si mai viguroasa decat toate celelalte pisici de rasa, aceasta datorita absentei unor imperecheri consangvine si unei evidente selectii nature de-a lungul secolelor de convietuire libera in tovarasia omului. Rezistenta la boli, pisica nu are, in general, probleme de fatare, iar pisoii sunt foarte precoce. Blana scurta cere o ingrijire saptamanala.

Sunt admise multe culori, monocolore, bicolore, tricolore, tabby (negru, rosu, crem, albastru si toate aceste culori in varietatea silver), cu desene mackerel, blotched si spoted. Nu sunt admise culorile derivate din incrucisari cu alte rase, cum ar chocolate, lilac si colourpoint.
Poze cu pisici europene, imagini pentru desktop cu europene, wallpaper full hd cu pisici europene pentru windows 7, windows 8. fotografii minunate pentru facebook si twitter, trimite pe facebook acest articol atrage comentarii si like-uri de la prietenii tai.
cool european cats for desktop computer free download, all color of cute european kittens, free blog stock photography for your android mobile, awesome wallpaper and themes with european cat. best review ideasReacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!! te mai astept pe acest blog.

Cats Kitten Categories

alb si negru albastra crem amazing cats funny photography amazing scottish fold photography american white cats photos animale de companie animale domestice awesome family animal website stock balinese cats photography beautiful cats images beautiful cats pictures beautiful kitty bicolora bicolora alba si albastra birmaneza seal tabby birmano seal tortie point blog gratuit cu pisici blog gratuit despre pisici cats photography cats pictures free download colour makerel tabby wallpaper colour point albastra photos cool cat beautiful colors cumpara pisici cute cats photos blog desktop photos devotament fotografii cu animale dragalase fotografii cu pisici colorate free hosting stock website wallpaper imagini cu animale domestice imagini cu birmaneze imagini cu new york imagini cu pisici de rasa imagini cu pisici frumoase imagini cu pisici norvegiene imagini cu pisici somaleze imagini cu pisici turcesti imagini cu pisoi exotic imagini desktop cu pisici persana alba persana chocolate persana crem pisica angora turceasca pisica birmaneza poze pisica cymric de rasa pisica maine coon pisica norvegiana de padure pisica persana colourpoint pisica ragdoll imagini pisica ragdoll seal mitted pisica somaleza pisica turceasca van imagini pisica york chocolate pisici de casa blog pisici frumoase pentru familie pisici galbene fotografii pisici pentru copii pisici selkirk rex pisicile Pisicile scottish fold poze cu angora poze cu animale poze cu maine coon poze cu pisica balineza poze cu pisici poze cu pisici albe poze cu pisici exotic poze cu pisici siberiene poze cu pisici york chocolate poze cu selkirk rex poze frumoase ragdoll albastra bicolor ragdoll albastra colourpoint rase de pisici somaleze scottish fold cats selkirk rex cats selkirk rex free blog selkirk rex wallpaper Siberian cat pictures site despre pisici site online cu rase de pisici somali cats photography tipuri de pisici imagini wallpaper cu animale colorate wallpaper cu animale domestice wallpaper cu animale dragute wallpaper cu animale iubitoare wallpaper cu chocolate wallpaper cu pisici wallpaper cu pisici de rasa wallpaper cu pisici frumoase wallpaper desktop